Woensdag 26.02.20 | 15.33 uur

Piratenmuziek op 106,9 MHz vanuit hartje Vollenhove

Eerste marathon voor Venoos piratenstation ‘Diek FM'

Het clandestiene radiostation ‘De Diek FM’ houdt van woensdag 19 tot zondag 23 september haar eerste legale marathonuitzending. Het leegstaande pand (voormalige muziekwinkel) aan de Voorpoort 6 te Vollenhove wordt omgebouwd tot studio.

Daar waar de meeste Nederlandstalige piratenstations verdwijnen is Veno er sinds vorig jaar een rijker. De Diek FM bestaat uit drie twintigers met liefde voor Nederlandstalige muziek. Tijdens de marathon draaien ze voornamelijk muziek die zelden onder de aandacht komt bij de ‘normale’ zenders. Denk bijvoorbeeld aan Corry Konings, Normaal en Henk Wijngaard. Maar ook Engelstalige muziek van bijvoorbeeld Volbeat, The Cats en BZN komen voorbij in de programma’s van De Diek FM.

Voor deze marathon vroegen en ontvingen de heren een vergunning van het Agentschap Telecom. Deze overheidsinstantie bewaakt de Nederlandse ether. De uitzending is te beluisteren via 106.90 MHz in Vollenhove en omliggende dorpen.

Luisteraars kunnen telefonisch (0626264023) een plaatje aanvragen die de discjockeys van dienst dan zullen draaien. Daarnaast is jong en oud dagelijks welkom in de radiostudio om de uitzending bij te wonen onder het genot van een drankje. Het pand is voor een ieder geopend tussen 10.00 en 22.00 uur.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 11.09.18 | 18.49 UUR
Vandaag:
4° | 1°
Meer weer...
Morgen:
6° | 1°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.42201 s