Zaterdag 25.05.19 | 13.59 uur

Informatieavond voor de startende ondernemer

Steenwijkerland stimuleert goed ondernemerschap

Op donderdag 13 september 2018 organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met Stichting Kennis Netwerk Steenwijkerland een bijeenkomst speciaal voor iedereen die erover denkt een onderneming te starten of net begonnen is met een bedrijf. De bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is wel nodig in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Aanmelden kan tot en met dinsdag 11 september 2018.

Tijdens de bijeenkomst met als thema 'financiën' wordt de starter bijgepraat over zaken als investeringsaftrek, urencriterium, zakelijke kilometers, willekeurige afschrijving en het opzetten van een goede administratie. Uiteraard is er ook de gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers.

De bijeenkomst gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn. U kunt zich tot en met dinsdag 11 september 2018 aanmelden via www.steenwijkerland.nl/ondernemersbijeenkomsten

De bijeenkomst vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur. Na aanmelding krijgt u een e-mail met meer informatie. De gemeente Steenwijkerland stimuleert goed ondernemerschap en maakt het daarom, samen met Kennis Netwerk Steenwijkerland, mogelijk dat deelnemers deze bijeenkomst gratis kunnen bijwonen. Ook als u niet binnen de gemeente Steenwijkerland woont, bent u van harte welkom.

Voor uw agenda: de volgende bijeenkomst voor startende ondernemers is op donderdag 11 oktober 2018. Deze is in samenwerking met Zelfstandig met Elkaar-netwerk en heeft als onderwerp ‘werken met het netwerkkleed’. Van 9 november tot en met 16 november 2018 is in Steenwijkerland de Week van de Ondernemer.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 08.09.18 | 11.05 UUR


advertentie

Vandaag:
18° | 7°
Meer weer...
Morgen:
19° | 7°


TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.30278 s