Dinsdag 23.07.19 | 18.32 uur

Vollenhoofse belangenvereniging wil vaker contactmomenten

BVVS bespreekt wensen met wethouder Jongman

Op woensdag 11 juli hield de Vollenhoofse belangenvereniging BVVS een bijeenkomst met wethouder Trijn Jongman, die Vollenhove in haar portefeuille heeft. Tijdens dit gesprek zijn de onderwerpen voorbijgekomen die eerder op de ‘politieke avond’ van 20 juni 2018 werden besproken.

Tijdens die eerdere politieke avond werd onder meer de staat van de paden en wegen in Vollenhove besproken. Ook de kwestie rondom Lelystad Airport werd besproken, net als eventuele bouwplannen van woningen. Deze avond, waarbij alle vertegenwoordigers van de Steenwijkerlandse politieke partijen uitgenodigd waren, wordt ieder jaar georganiseerd om de wensen en zorgen van de inwoners van Vollenhove te bespreken.

Op 11 juli 2018 kwamen deze onderwerpen ter sprake bij het gesprek met wethouder Jongman. Dit werd volgens de organisatoren een inhoudelijk en prettig gesprek, dat voor herhaling vatbaar is.

De gemeente Steenwijkerland heeft daarnaast ingestemd met het voorstel om de toeristische ANWB-borden te vervangen, tot tevredenheid van de BVVS. De vereniging had deze wens begin 2017 aangegeven. Wanneer de borden precies vervangen worden, is nog niet bekend.

De belangenvereniging is tegenwoordig, naast Facebook, ook actief op Instagram. Geïnteresseerden kunnen hier terecht voor alle nieuwsupdates van de BVVS.


Door: De Brederwiedekrant | Jeroen Admiraal

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 17.07.18 | 08.37 UUR
Vandaag:
32° | 21°
Meer weer...
Morgen:
32° | 20°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.30748 s