Zaterdag 24.08.19 | 21.24 uur

In de omgeving van Vismarkt te Vollenhove

Politie doet oproep rond vermissing personen

UPDATE De politie in Steenwijkerland onderzoekt een vermissing personen in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze vermissing personen. De vermissing personen is gepleegd tussen dinsdag 22 mei 2018 19.00 uur en woensdag 23 mei 2018 in de omgeving van Vismarkt te Vollenhove.

Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend.

Heeft u of één van uw huisgenoten:
Rond het tijdstip van het delict een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving? Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving? Kennis van getuigen die dit delict hebben waargenomen? Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Klik op onderstaande link om afbeelding te openen: www.burgernet.nl/burgernetmail/afbeeldingen/c02d3d6bfde538bfbda47f02bd35a009

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 23.05.18 | 19.32 UUR
Vandaag:
31° | 20°
Meer weer...
Morgen:
32° | 20°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.31891 s