Zaterdag 24.08.19 | 21.24 uur

Al voor 1000 euro aan kalenders verkocht...

Hobby-fotografe maakt kalender voor goed doel

De eerste duizend euro is binnen

De eerste duizend euro is binnen© Anne Against Lyme

Binnen een week zijn er al meer dan 100 verkocht: de verjaardagskalenders van hobby-fotografe Jolanda Oosterveld uit Blesdijke. De opbrengst van de kalenders gaat naar de zieke Anne Timmerman. De achttienjarige inwoonster van Oldemarkt strijdt al jaren tegen de ziekte van Lyme. Behandelingen in Duitsland moeten het leven van Anne verbeteren, maar kosten ruim 30.000 euro.

Oosterveld wil de familie Timmerman een financieel steuntje in de rug geven. Om het benodigde bedrag voor behandelingen bijeen te krijgen heeft de fotografe een kalender uitgebracht. Oosterveld, onder meer fotografe voor De Brederwiedekrant, had niet verwacht dat de actie met de kalenders zo goed zou lopen: “Ik hoopte natuurlijk wel dat ik er veel zou verkopen. De familie kan het erg goed gebruiken.”

De stichting Anne Against Lyme is in het leven geroepen om Anne Timmerman er weer bovenop te helpen. Inmiddels is er voor bijna 7.000 euro aan donaties opgehaald. Een kalender vol prachtige natuurfoto’s is verkrijgbaar voor 14,95 euro. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Jolanda Oosterveld: 06 2261 2920. Meer info over Anne Timmerman en alle lopende acties: www.anneagainstlyme.nl

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 22.05.18 | 06.00 UUR
Vandaag:
31° | 20°
Meer weer...
Morgen:
32° | 20°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.32007 s