Zaterdag 24.08.19 | 21.24 uur

Tal van activiteiten, voor jong en oud

Buitenfestival De Weerribben op Tweede Pinksterdag

Staatsbosbeheer organiseert een Buitenfestival in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Het festival gaat op Tweede Pinksterdag op 21 mei om 11.00 uur van start bij Buitencentrum Weerribben te Ossenzijl met tal van leuke natuuractiviteiten en een lentefair.

Activiteiten voor het hele gezin.
Van 11.00 uur tot 16.00 uur staan er in en om het Buitencentrum veel leuke activiteiten op het programma. Volg een natuur-fotografie workshop, ga mee op een vaarexcursie en beleef de magie van de Weerribben en bezoek natuurlijk het Buitencentrum van binnen.

Er is een gezellige lentefair met ongeveer 20 kramen. Kaas, honing, jam, paling, diverse houten producten, decoratie, noem maar op, er is vanalles. De brandweer komt in actie met een blusdemonstratie.

Kinderen kunnen een nestkastje timmeren, uilenballen pluizen en springen op een springkussen of andere leuke spelletjes doen. Ze kunnen zelfs in een geweldige Aquabal op het water lopen ! En een heerlijk broodje bakken boven het vuur !

De toegang van het Buitenfestival (Hoogeweg 27) in Ossenzijl is gratis. Voor sommige activiteiten wordt wel een kleine bijdrage gevraagd.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 12.05.18 | 10.35 UUR
Vandaag:
31° | 20°
Meer weer...
Morgen:
32° | 20°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.32389 s