Dinsdag 23.07.19 | 20.28 uur

Openbare bijeenkomst op 23 april in gemeentehuis

Coalitievorming Steenwijkerland vereist zorgvuldigheid en tijd

In Steenwijkerland zijn de partijen BGL, PvdA, VVD en CU, onder leiding van formateur Martin Knol, met elkaar in gesprek om een coalitie te vormen. Deze gesprekken moeten leiden tot de installatie van vier wethouders en een coalitieakkoord met de prioriteiten voor de nieuwe bestuursperiode.

De partijen hebben afgesproken dat het een coalitieakkoord op hoofdlijnen moet worden waarin sprake is van ambitieuze prioriteitstelling en resultaatgerichte uitvoering. De coalitiebesprekingen verlopen voorspoedig maar het kost nog enige tijd om die af te ronden.

Betrokkenheid van de gehele gemeenteraad en van de inwoners van Steenwijkerland gaat zeker tot de prioriteiten behoren. Om de daad bij het woord te voegen willen de beoogde coalitiepartijen de tussenstand voorleggen aan de gemeenteraad en de inwoners van Steenwijkerland.

Het doel hiervan is om informatie te geven over de voortgang en over de inhoudelijke prioriteiten. De leden van het onderhandelingsteam willen daarover graag in gesprek gaan met raadsleden en inwoners. Daartoe wordt op maandagavond 23 april om 19.30 uur een openbare bijeenkomst belegd in het gemeentehuis van Steenwijkerland. Bij deze bijeenkomst zijn de raadsleden, inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties van harte welkom.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

Gerelateerde artikelen:

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 18.04.18 | 08.49 UUR


advertentie

Vandaag:
32° | 21°
Meer weer...
Morgen:
34° | 20°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.32305 s