Zondag 22.07.18 | 18.30 uur

Jaarlijkse uitvoering in Sint Jansklooster

'Ik hou van Holland' met Soli Deo Gloria een succes

Huldiging vier jubilarissen van Soli Deo Gloria

Huldiging vier jubilarissen van Soli Deo Gloria© Frouk Alice Weijs - Kroek

Op zaterdagavond 14 april 2018 vond de jaarlijkse uitvoering van de christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria Sint Jansklooster plaats. Het dorpshuis in Sint Jansklooster was die avond het decor van de 'Ik hou van Holland' versie van S.D.G.

De majorettes onder leiding van Hennie Haasjes verrasten het publiek met een quiz en een dancebattle. De fanfare, gedirigeerd door hun nieuwe dirigent Jan Hibma, liet verschillende werken van bekende Nederlandse zangers horen. Onder andere Doe Maar, André Hazes en Marco Borsato werden muzikaal vertegenwoordigd. De malletband onder leiding van Marinus Schoonewelle liet muziek horen van Normaal, Dotan en uiteraard kon de songfestivalhit van 2014 van Waylon en Ilse de Lange niet ontbreken.

Hoogtepunt van de avond was de huldiging van vier jubilarissen. Majorette Gerina van Leussen ontving een bronzen onderscheiding voor haar vijfjarig lidmaatschap. Gwen Lok (malletband) werd gehuldigd met een bronzen onderscheiding voor zijn 12,5-jarig lidmaatschap. Alijon Hansman – Visscher (malletband) werd gehuldigd met een zilveren onderscheiding voor haar 25-jarig lidmaatschap. Fanfarelid Jan Pieter van Eerde ontving een vergulde speld met een zirconia voor zijn vijftigjarig lidmaatschap. Een foto-sfeerimpressie is te vinden op de website: www.sdgsintjansklooster.nl

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 16.04.18 | 15.59 UUR


advertentie

Vandaag:
25° | 15°
Meer weer...
Morgen:
25° | 16°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.21047 s