Zondag 22.07.18 | 18.30 uur

Saskia Douma algemeen kampioen!

PSV Vollenhove kroont clubkampioenen 2018

Marlin van Dalen met Hippy Chick | Tweede prijs

Marlin van Dalen met Hippy Chick | Tweede prijs© PSV Vollenhove

De jaarlijkse clubkampioenschappen, voor leden van PSV Vollenhove stonden afgelopen week op het programma. Voor de strijd van het clubtalent van het jaar werd woensdag 11 april 2018 een dressuurproef gereden en zaterdag 14 april 2018 werd er gesprongen. Het goud bij het springen ging naar Sanne Winter met Sunrise, het zilver was voor Simon Boekema met Zorro. Voor de titel clubtalent 2018 werden beide uitslagen bij elkaar opgeteld. De winnaar van deze titel werd Sanne Winter met Sunrise.

Bij de pony’s werd de dressuur verreden op vrijdagavond 13 april 2018. Deze proef werd gejureerd door twee vakkundige juryleden. De winnaar mag zich dressuurkampioen 2018 noemen. Voor dit jaar is dat Annemarijn Kroek met Vlinder. De tweede prijs was voor Marlin van Dalen met Hippy Chick.

Bij het springen voor pony’s ging de strijd over twee parcours. Deze werd gewonnen door Genine van Dalen met Liza. Zij heeft hiermee ook de titel springkampioen 2018 gewonnen. Een tweede prijs bij het springen was er voor Fleur van Dalen met Shelby. De titel algemeen kampioen pony’s gaat naar Marlin van Dalen met Hippy Chick.

Ook bij de paarden was er een bijzondere strijd. Dertien combinaties streden voor de titel algemeen kampioen 2018. Bij de dressuur ging de titel naar Maaike van der Linde met Quinta Greenfield. Bij het springen ging de titel naar Saskia Douma. Een tweede plek was er voor Marijke Lok met Dolce Vita. De titel Algemeen kampioen 2018, degene die het beste was over de dressuurproef en het springparcours werd gewonnen door Saskia Douma met Careful.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 16.04.18 | 14.53 UUR


advertentie

Vandaag:
25° | 15°
Meer weer...
Morgen:
25° | 16°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.20621 s