Dinsdag 23.07.19 | 11.11 uur

Werkzaamheden de Zandkoele in volle gang!

Specialisten A. de Jonge al meer dan 30 jaar van alle markten thuis!

Werkzaamheden de Zandkoele in volle gang!

Werkzaamheden de Zandkoele in volle gang! © Jansema Media

ADVERTORIAL Een thuiswedstrijd voor de medewerkers van A. de Jonge V.O.F. uit Sint Jansklooster. Sinds vorige week zijn Corné Slijkhuis en Henk de Vries druk aan de slag bij geologisch monument De Zandkoele te Heetveld. De klus ligt bij het bedrijf in vertrouwde handen. De afgelopen 34 jaar is de onderneming van Aalt de Jonge uitgegroeid tot een bedrijf waar in het seizoen ruim 50 vakmensen werken.

De Zandkoele
Plaatselijk Belang Sint Jansklooster-Heetveld had al enige tijd de wens om de entree’s van het dorp te verfraaien. Monument de Zandkoele, aangelegd in 1984, kon wel een opknapbeurt gebruiken. Het PB deed een aanvraag bij de gemeente en al snel werden de specialisten van A. de Jonge aan het werk gezet.

Scandinavië
In de Zandkoele is een kaart van Scandinavië uitgelegd in houtsnippers en zwerfkeien met daarin aangegeven de herkomstplaats van de in Nederland gevonden zwerfstenen. Het historische monument wordt weer opgeknapt om te kunnen dienen als toeristische trekpleister, de houtsnippers worden vervangen door halfverharding en de paden worden ook voorzien van een nieuwe toplaag

Wim Odink vertelt: “Het monument wordt niet alleen opgeknapt, maar er komen ook bankjes te staan. Langs de weg komen parkeervakken zodat het goed toegankelijk is voor belangstellenden.”

Openbaar groen
A. de Jonge is al tientallen jaren gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van openbaar groen. Hieronder vallen niet alleen bomen en bosschages maar ook maaiwerkzaamheden. en onderhouden van wetlands.

Ook voor particulieren
Een team van stratenmakers en hoveniers is dagelijks op pad om tuinen aan te leggen en te verzorgen. Het gehele proces, van schetswerk tot oplevering, ligt bij deze medewerkers in vertrouwde handen.

Verhuur
Het machinepark waarover het bedrijf beschikt is ook bruikbaar voor verhuur. Van trilplaten tot tractoren: het is allemaal mogelijk. Wim: “Alles wat nodig is om een klus te klaren kunnen wij voor u regelen, uiteraard met chauffeur.”

Benieuwd naar wat A. de Jonge Maai- en Groenonderhoud voor u kan betekenen? Bel of e-mail: 0527-246533 | info@adejonge.nl | www.adejonge.nl

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 10.04.18 | 18.26 UUR


advertentie

Vandaag:
32° | 21°
Meer weer...
Morgen:
32° | 20°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.3124 s