Vrijdag 16.11.18 | 14.31 uur

Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor de laatste 17 kavels

Gemeente geeft laatste kavels in Giethoorn-Noord uit

Vanaf maandag 9 april 2018 kunnen belangstellenden zich inschrijven voor de laatste 17 kavels die in het nieuwbouwplan Giethoorn-Noord worden uitgegeven. Wethouder Oene Akkerman: ‘De wijk nadert z’n voltooiing en dat is te zien. Het grootste gedeelte is inmiddels bebouwd én bewoond. Deze 17 kavels zijn de laatste die we in dit plan kunnen uitgeven. De kers op de taart dus.’ Iedereen die belangstelling heeft, kan zich tot en met 6 mei inschrijven.

De 17 kavels die worden uitgegeven zijn bedoeld voor de bouw van een vrijstaand huis of twee-onder-een-kapper. De kavels, in grootte variërend van zo’n 350 tot 650 m2, liggen ten zuiden van de sportvelden. Wethouder Oene Akkerman: ‘We denken dat er voor zo’n mooi plekje in Giethoorn zeker belangstelling is. Bovendien zijn de kavels ruim en toch betaalbaar. Voor de mensen die er nu al wonen, is het fijn dat de wijk straks helemaal af is.’

Inschrijven kan van 9 april t/m 6 mei 2018
Belangstellenden die meer willen weten kunnen via het e-mailadres info@wonenmetmeerwaarde.nl een informatieset opvragen. Daarbij zit ook het inschrijfformulier.

Meer informatie is ook te vinden op www.wonenmetmeerwaarde.nl of telefonisch via de woonconsulent van de gemeente, telefoon 14 0521.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 10.04.18 | 08.39 UUR


advertentie

Vandaag:
8° | 2°
Meer weer...
Morgen:
8° | 2°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.42927 s