Vrijdag 16.11.18 | 14.31 uur

Kaarten koop je eenvoudig online bij Tickettekoop.nl

Line-up Muziekfestival Blokzijl definitief bekend

De organisatie van het muziekfestival, Stichting Events Blokzijl, heeft de line-up van het lokale evenement helemaal rond. In navolging van vorig jaar zullen er ook dit jaar weer landelijk bekende artiesten optreden zoals Maan, StukTV, Ancora, Gers Pardoel, Jannes maar ook 2 Brothers on the 4th Floor! Daarnaast zullen ook de plaatselijke deejays Hardez & BlockBeatzz weer van de partij zijn.

Zangeres Maan was winnares bij The Voice of Holland in 2016 en daarna is haar bekendheid als een komeet omhooggeschoten. Ancora is in deze regio zeer gewaardeerd en zij richten hun genre meer op het zeemanslied. Rapper Gers Pardoel is met name bekend om zijn hits Bagagedrager en Ik neem je mee. Een ouwe rot in het vak is natuurlijk Jannes die het Nederlandse levenslied vertolkt en niet mag ontbreken op een muziekfestival. Het drietal van StukTV is zeer beroemd onder de jeugd en heeft onlangs de eerste plek verovert in de YouTube Top 100! Tot slot heeft de organisatie 2 Brothers on the 4th Floor weten te strikken. Deze dancegroep heeft met name in de jaren negentig furore geboekt met hun hits Never Alone en Dreams.

Stichting Events Blokzijl denkt door bovengenoemde namen vast te leggen het weer een geslaagd evenement gaat worden. Het muziekfestival zal plaatsvinden op zaterdag 30 juni 2018. en begint om 17.00 uur.

De kaarten zullen in de voorverkoop echter alleen online te verkrijgen zijn en dus niet meer bij de lokale winkeliers.

Entree voorverkoop:
t/m 4 jaar gratis
5 t/m 12 jaar | 5,00 euro.
13 t/m 17 jaar | 10,00 euro.
18 jaar en ouder | 15,00 euro.

Kaarten koop je eenvoudig online bij www.tickettekoop.nl

Ook zijn er weer kaarten te verkrijgen voor VIP-plaza. Hierbij ben je verzekerd van een (overdekte) (zit)plaats met fraai uitzicht op het podium. Tevens zal je de hele avond worden voorzien van een uitgebreid luxe walking dinner inclusief drankjes! Daarnaast mogelijk een kans op een Meet & Greet met de artiesten. (info@eventsblokzijl.nl)

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 26.03.18 | 12.30 UUR


advertentie

Vandaag:
8° | 2°
Meer weer...
Morgen:
8° | 2°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.43222 s