Dinsdag 14.08.18 | 17.30 uur

Dressuur- en springwedstrijden in de regio

Amazones PSV Vollenhove in de prijzen

Leden van Paardensport Vereniging Vollenhove (PSV) hebben zaterdag deelgenomen aan dressuur- en springwedstrijden in de regio. In Kampen verscheen amazone Ilse de Vries aan de start met pony Bobby in de B - BC. In een grote groep ruiters wist Ilse zich keurig staande te houden. Ze reed 190,5 en 189,5 punten bij elkaar. Daarmee mocht ze een 3e en een 4e prijs mee naar Ens nemen.

Ook in Steenwijk en Koudum stonden er wedstrijden op het programma. Nicky Hulleman beet in Steenwijk het spits af in de klasse BB-ABC samen met pony Roetsenest Lou Lou. Met 77 punten voor stijl mocht ze de eerste prijs in ontvangst nemen. Daarna reed de combinatie een foutloze ronde in de klasse B-ABC. Dit was goed voor 74,5 punten voor stijl en een tweede prijs.

Marlin van Dalen had haar debuut in Steenwijk met haar nieuwe pony Hippy Chick. En niet onverdienstelijk! De klasse BB-DE wist ze twee keer te winnen. Met twee keurige foutloze rondjes en 73 en 73,5 punten voor stijl schept dat vertrouwen voor de toekomst.

Lot Heite kwam met Emberley aan de start in de klasse B-DE. Beide parcoursen sprong de combinatie foutloos rond. Twee keer een 5e prijs.

Julia Vermue kwam in Koudum aan de start in de gecombineerde klasse M/Z- CDE. Het tweede parcours verliep uitstekend. Julia wist de eerste prijs in de wacht te slepen.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 12.02.18 | 08.11 UUR


advertentie

Vandaag:
22° | 11°
Meer weer...
Morgen:
22° | 11°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.2988 s