Zaterdag 24.08.19 | 21.24 uur

Prijsvraag: wat is jouw Droom XL?

Bijzondere voorstelling van Rozesleur en Maneschrijn

De cast van Droom XL

De cast van Droom XL© Henk Boltje

Op dinsdag 6 februari 2018 klonk het startschot van 'Droom XL', een bijzondere theaterproductie van Rozesleur en Maneschrijn. Met deze voorstelling wordt samen met een spelersgroep van negen jongeren die wonen of werkzaam zijn bij De Maargieshoeve, Hendrik van Boeyenoord en Frion groot gedroomd. In maart 2018 volgt een prijsvraag met als onderwerp: wat is jouw Droom XL?

De winnende droom speelt een voorname rol in de voorstelling 'Droom XL'. Bovendien ontvangt de winnaar twee entreekaartjes en een theaterdiner voor deze voorstelling. De voorstelling, waarbij ook het publiek betrokken wordt, maakt gebruik van filmbeelden en livemuziek en komt op vrijdag 1 juni en zaterdag 2 juni 2018 om 20.00 uur op de planken van het Rabo Theater in de Meenthe. Wie op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws volgt de Facebookpagina DROOM-XL.

In 2017 bracht Rozesleur en Maneschrijn samen met vier jongeren met een verstandelijke beperking de voorstelling 'Mike Droomt' voor een uitverkocht Dyka Vestzaktheater in de Meenthe. Rozesleur en Maneschrijn Theater Producties bestaat uit het echtpaar Henk en Tjitske Boltje uit Vollenhove, wellicht bekend van hun vertolking van GarrietJan en Annegien.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 09.02.18 | 09.30 UUR
Vandaag:
31° | 20°
Meer weer...
Morgen:
32° | 20°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.32105 s