Zondag 22.07.18 | 18.30 uur

Schrijf jouw club in vóór 15 februari 2018

Rabobank Clubkas Campagne 2018 komt eraan!

De Rabobank Clubkas Campagne 2018 voor voor lokale sport- en cultuurclubs in het werkgebied van deze bank komt er weer aan! Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland gelooft sterk in de rol van het stichtings- en verenigingsleven om de lokale leefomgeving bloeiend te houden. Met deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne snijdt het mes aan twee kanten: enerzijds wordt de zichtbaarheid van de verenigingen en stichtingen vergroot, anderzijds maken zij kans op een fantastisch geldbedrag.

In 2018 is er 100.000 euro beschikbaar. Dit bedrag wordt verdeeld door de leden van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. Zo houdt de coöperatieve bank het verdelen van haar sponsorgelden transparant en van ons allemaal.

Hoe zorg je ervoor dat leden van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland op jouw club gaan stemmen? Campagne voeren is ontzettend belangrijk. Laat jouw #clubhart zien. Letterlijk! Gebruik deze hashtag bij al je uitingen zodat je goed vindbaar bent. Verover de harten van de leden door te laten zien waarom jullie het geld zo hard nodig hebben. Zowel online, als offline.

Bonusprijzen
Omdat een goede campagne tijd en energie kost verdeelt de coöperatieve bank van het totaal bedrag 4.000 euro aan bonusprijzen. Er is 2 x 2.000 euro beschikbaar voor de ‘meest creatieve campagne’ en de ‘meest jeugdige’ campagne. Je kunt als club dus 2.000 euro extra krijgen bovenop het bedrag wat je ontvangt uit de stemmen. Als er meer zeer creatieve en jeugdige campagnes zijn kan dit bedrag verdeeld worden.

Maak jacht op de zwevende kiezer
Meer dan 20.000 leden van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland verdelen de stemmen over alle deelnemende verenigingen en stichtingen. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag voor de clubkas. De waarde van een stem wordt berekend door de 100.000 euro te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Ieder lid verdeelt vijf stemmen waarbij maximaal twee stemmen op dezelfde club gegeven mogen worden. Maak dus jacht op de zwevende kiezer want dat is zeker de moeite waard!

Inschrijven kan nog tot en met 15 februari. Ga naar www.rabobank.nl/mss en laat jouw #clubhart zien.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 02.02.18 | 07.31 UUR


advertentie

Vandaag:
25° | 15°
Meer weer...
Morgen:
25° | 16°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.207 s