Dinsdag 14.08.18 | 17.30 uur

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2018

PvdA Steenwijkerland maakt kandidatenlijst bekend

De Partij van de Arbeid in Steenwijkerland heeft deze week zijn lijst met kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart 2018 bekendgemaakt. Lijsttrekker en kandidaat wethouder is Trijn Jongman uit Vollenhove.

Nummer twee op de lijst staat nieuwkomer Steven Bunt uit Giethoorn. De verrassende nummer drie is Jannes Mulder, die na een afwezigheid van vier jaar heeft aangegeven terug te willen keren in de gemeenteraad. Eerder zat hij namens andere partijen in de raad.

De sociaal-democraten willen zich er de komende vier jaar vooral sterk voor maken dat inwoners zeker zijn van goede zorg aan huis, betaalbare en duurzame woningen, dat er passend werk is voor iedereen en goed en toegankelijk onderwijs in de buurt.

Willem Sommer uit Steenwijk is vierde op de kandidatenlijst, Tinus Wolters (Steenwijkerwold) is vijfde, Marko Ferwerda (Steenwijk) is zesde. De top negen bestaat verder uit: Wim Konter (Vollenhove), Roland Logtmeijer (Steenwijk) en Jan Cordes uit Tuk. Verderop in de lijst ondermeer Trijn Jongman’s dochter Iris en de oud-wethouders Teun Boxum en Luc Greven, welke laatste als lijstduwer fungeert.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 29.01.18 | 16.28 UUR


advertentie

Vandaag:
22° | 11°
Meer weer...
Morgen:
22° | 11°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.29772 s