Dinsdag 14.08.18 | 17.30 uur

Van woensdag 24 januari t/m zaterdag 3 februari 2018

Start 'Nationale Voorleesdagen' met ontbijt!

De Nationale Voorleesdagen van 2018 vinden plaats van woensdag 24 januari t/m zaterdag 3 februari 2018. Centraal staat het 'Prentenboek van het Jaar 2017 Ssst! De tijger slaapt'. een verrassend en interactief prentenboek van Britta Teckentrup. De bibliotheken in Steenwijkerland willen ook dit keer natuurlijk in deze periode weer verschillende activiteiten organiseren.

De start is op woensdagochtend 24 januari met een voorleesontbijt in de Bibliotheek Steenwijk waarbij natuurlijk het boekje over de tijger zal worden voorgelezen. Marlisa Wareman van Taman Indonesia leest voor aan groep 1/ 2 van de Samensprong.

Theater Moespot verzorgt op vrijdagochtend 2 februari een aantal voorstellingen rond het bekroonde boek. Deze vinden plaats in de bibliotheek Steenwijk. Peuterspeelzalen en kinderopvangcentra konden zich hiervoor per groep inschrijven en hebben dat ook in ruime getale gedaan.

In Vollenhove is er een speciale voorstelling op zaterdagmiddag 10 februari. Hiervoor kunnen losse kaartjes gekocht worden bij de Bibliotheek Vollenhove. U kunt in Vollenhove als kinderopvangcentrum uiteraard de voorstelling ook bezoeken. De toegang bedraagt 3,00 euro per kind. De aanvang is 14.00 uur.

Groepen kunnen ook een bezoekje aan de plaatselijke bibliotheek brengen. Het programma staat geheel in het teken van het Prentenboek.

Tevens lezen de medewerkers op locatie voor bij Hakkepuf, de Bezige Bijtjes, en andere kinderopvangcentra in Steenwijkerland.

Zolang de voorraad strekt, wilt de Bibliotheek proberen iedere peuter die in deze periode lid wordt een kleine attentie te geven. Inschrijven is in die periode tot eind februari, zonder administratiekosten mogelijk.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 22.01.18 | 16.32 UUR


advertentie

Vandaag:
22° | 11°
Meer weer...
Morgen:
22° | 11°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.30419 s