Vrijdag 22.02.19 | 12.04 uur

De Stichting Bercoop Fond stelt geldprijzen beschikbaar

Welke sportvereniging maakt kans op 2500 euro?

De Stichting Bercoop Fonds heeft de gemeente Steenwijkerland gevraagd een sportvereniging te nomineren die veel werk maakt van het coachen van vrijwilligers. Deze sportvereniging krijgt van deze stichting 2.500 euro en maakt kans op nóg eens hetzelfde bedrag. Welke sportvereniging moet volgens u worden voorgedragen?

U kunt uw keuze kenbaar maken via het aanmeldformulier op www.steenwijkerland.nl/sport

Hoe gaat het in z’n werk?
De Stichting Bercoop Fonds is een stichting zonder winstoogmerk. Elk jaar geeft de stichting een bijdrage aan een speciaal doel in de regio Ooststellingwerf, Weststellingwerf, Steenwijkerland en Westerveld. Dit jaar is dat doel: sportverenigingen die veel aandacht besteden aan het coachen van vrijwilligers. De vier gemeenten zijn gevraagd om hiervoor een sportvereniging te nomineren.

De vier genomineerde sportverenigingen ontvangen allemaal 2.500,-. Daarnaast kiest de Stichting Bercoop Fonds uit deze vier genomineerden één vereniging die een bonus van 2.500,- (en dus totaal l 5.000,-) ontvangt.

Geef uw keuze door!
Kent u een sportvereniging die volgens u uitblinkt in het coachen van vrijwilligers? Welke vereniging zou volgens u moeten worden voorgedragen? Geef uw keuze door de gemeente Steenwijkerland. Dat kan heel eenvoudig door het aanmeldformulier op de website in te vullen (vóór 9 februari 2018). Een onafhankelijke jury gaat bepalen welke sportvereniging uiteindelijk bij de Stichting Bercoop Fonds wordt voorgedragen.

Meer weten?
Heeft u vragen of wilt u meer weten? U kunt bellen met Mariska Zwartsenburg van de gemeente Steenwijkerland, telefoon 14 0521 of e-mail mariska.zwartsenburg@steenwijkerland.nl

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 17.01.18 | 10.51 UUR
Vandaag:
13° | 2°
Meer weer...
Morgen:
15° | 4°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
1.3387 s