Zaterdag 21.07.18 | 10.42 uur

Publiek welkom in Zalencentrum De Burght Vollenhove

Muziekverenigingen houden dubbelconcert

Muziekverenigingen Excelsior Belt-Schutsloot en Fanfare de Wieden Wanneperveen/Giethoorn houden een dubbelconcert. Voor dit gezamenlijk optreden wordt uitgeweken naar Zalencentrum De Burght in Vollenhove. Voor beide verenigingen een mooie gelegenheid om zich voor te bereiden op komende evenementen.

Excelsior – fanfare en malletband- bereidt zich voor op haar komende donateurconcert op 9 maart 2018 in Belt-Schutsloot. Voor Fanfare de Wieden is dit concert een try-out voor komende concoursen. De slagwerkgroep is op 3 februari uitgenodigd voor het Nederlands Kampioenschap in Assen, terwijl de fanfare deelneemt aan een concours in Zutphen op 17 maart.

Het programma is deze avond zeer divers.

Naast concourswerken staat er ook populaire, lichte muziek op de lessenaar. De fanfare van Excelsior staat o.l.v. dirigent Dethmer-Jan van Heerde, voor de malletband staat Marinus Schoonewille.

Bij het orkest van Fanfare de Wieden is Wilfred Grootenhuis dirigent en Frank Ritsema dirigeert de slagwerkgroep. U bent welkom op zaterdag 27 januari 2018 in de Burght in Vollenhove. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 05.01.18 | 12.06 UUR


advertentie

Vandaag:
25° | 15°
Meer weer...
Morgen:
25° | 15°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.20227 s