Zaterdag 21.07.18 | 10.42 uur

Bestuur bedankt Visscher en Bovendeur voor inzet!

COV neemt afscheid van voorzitter Marten Heetebrij

Marten (links) en Roel

Marten (links) en Roel© R.W. Jansema

Marten Heetebrij heeft een punt achter zijn voorzitterschap bij de Christelijke Oranje Vereniging (COV) Sint Jansklooster gezet. Het bestuurslid vervulde meer dan vier jaar de taak, maar volgens Heetebrij is het nu tijd voor een nieuw gezicht binnen de COV. “Ik dank iedereen voor het vertrouwen en ik hoop op een goede toekomst voor onze vereniging”, aldus Marten tijdens de najaarsvergadering van de COV.

Bestuurslid Roel Van de Zweerde sprak een woord van dank uit richting de aftredend voorzitter, die zich altijd met veel enthousiasme en passie heeft ingezet voor het welzijn van de Christelijke Oranje Vereniging. Ook van 1996 tot en met 2003 was Heetebrij voorzitter van de COV.

Ook Miranda Visscher en Klaasje Bovendeur namen afscheid van het bestuur. Beide dames begonnen tien jaar geleden met hun functie binnen de organisatie. Destijds hebben zij zich zes jaar ingezet voor de activiteitencommissie van de COV. Miranda en Klaasje zijn onder meer de bedenksters achter de succesvolle Theaterwandeltocht. De afgelopen vier jaar maakten zij onderdeel uit van het hoofdbestuur. Jeanine Doze en Wim Odink nemen de taken van Visscher en Bovendeur over. Odink wordt voorzitter van de activiteitencommissie.


Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 11.12.17 | 08.02 UUR
Vandaag:
25° | 15°
Meer weer...
Morgen:
25° | 15°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.20312 s