Zondag 22.07.18 | 18.30 uur

Dinsdagavond 12 december vol muziek, hapjes, drankjes en kerstdecoraties

Vrouwencafé Giethoorn in het teken van Kerst!

Vitaal Giethoorn organiseert Vrouwencafé op veler verzoek voortaan op de dinsdagavond en de eerstkomende avond is een speciale kersteditie. José Rijkaart-Verlaan laat weten: "De afgelopen jaren was december een pauzemaand voor Vrouwencafé, maar dit jaar pakken we juist extra uit. Wat we precies gaan doen is nog een verrassing, maar denk aan muziek, proeverij van hapjes en drankjes, decoraties maken etc. Alles natuurlijk in het teken van Kerst."

"Gezelligheid en laagdrempeligheid zijn belangrijk bij de organisatie van Vrouwencafé. Iedereen gaat wel met een beetje meer kennis en inspiratie weer naar huis. De thema’s zijn heel gevarieerd en niet avondvullend, zodat er voldoende tijd overblijft om na te praten en bij te kletsen", aldus José.

Vrouwencafé Giethoorn is een initiatief van Vitaal Giethoorn voor alle vrouwen, jong en oud, uit Giethoorn en omgeving en vindt alleen plaats in de winter. Als vanouds in De Sloothaak.

De speciale kersteditie op 12 december start om 20.00 uur. De deuren van De Sloothaak openen om 19.30 uur. De entreeprijs voor deze kerstavond bedraagt 7,50 euro. Dit is inclusief feestelijke hapjes en kerstpunch. Andere drankjes zijn voor eigen rekening. Opgave is niet nodig. Iedereen is welkom.

Op de hoogte blijven van alle activiteiten van Vitaal Giethoorn? Houd de lokale media en de website in de gaten (www.vitaalgiethoorn.nl of www.facebook.com/vitaalgiethoorn) en meld je aan voor de nieuwsbrief.


Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 06.12.17 | 16.06 UUR


advertentie

Vandaag:
25° | 15°
Meer weer...
Morgen:
25° | 16°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.20784 s