Zondag 22.07.18 | 18.30 uur

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar

Jacqueline Willemsen–Post lijsttrekker voor CPB

Jacqueline Willemsen–Post

Jacqueline Willemsen–Post© CPB

Donderdag 23 november heeft de Christelijke Partij Burgerbelangen (CPB) Steenwijkerland haar ledenvergadering in restaurant Het Wapen van Utrecht in Sint Jansklooster gehouden. In deze vergadering zijn de eerste vijf kandidaten van de kieslijst en de lijsttrekker door de kiescommissie, aan de leden voorgesteld. Als lijsttrekker is Jacqueline Willemsen–Post uit Vollenhove unaniem door de leden benoemd.

Nummer 2 op de lijst is Ronnie Lassche (Sint Jansklooster), nummer 3 Ludwig Lassche (Blokzijl), nummer 4 Gidion Hoorn (Wanneperveen) en nummer 5 Tilko Gernaat (Steenwijk), ook hun voordracht is door de leden unaniem bekrachtigd. Deze leden maken op dit moment deel uit van de fractie. De complete kieslijst wordt op de ledenvergadering van 11 januari 2018 bekend gemaakt.

Tijdens de ledenvergadering is de vraag gesteld of de CPB een wethouderskandidaat heeft. Het bestuur geeft aan, dat de voorkeur uitgaat naar de huidige wethouder van de CPB, de heer Douwe Oosterveen. De heer Oosterveen zegt, vereerd te zijn, met het in hem gestelde vertrouwen en dat hij met plezier deze functie voor de CPB wil vervullen.

Het bestuur heeft een toelichting gegeven op de promotiecampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Door verschillende leden zijn onderwerpen aangedragen, die van belang zijn in de campagne. De leefbaarheid in steden, kernen en wijken, moet in het beleid centraal staan. Voor de CPB een opdracht om het beleid van de afgelopen jaren voort te zetten. Samen kunnen we meer

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 24.11.17 | 13.14 UUR


advertentie

Vandaag:
25° | 15°
Meer weer...
Morgen:
25° | 16°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.20924 s