Zondag 22.07.18 | 18.30 uur

Organisatie nog zoekende naar vrijwilligers...

Vollenhove krijgt eigen editie 'SamenLoop voor Hoop'

Organisatie achter de loop

Organisatie achter de loop© SLVH

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 september 2018 zal de eerste Vollenhoofsche editie van de 'KWF SamenLoop voor Hoop' worden gehouden. Initiatiefnemer Frederik Metselaar heeft de afgelopen maanden een team van enthousiaste inwoners om zich heen verzameld, om gezamenlijk de eerste editie tot en succes te maken. Doel van de 24-uurs wandelestafette is om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor de kankerbestrijding.

De SamenLoop voor Hoop viert het leven, zet (ex) kankerpatiŽnten in het zonnetje en herdenkt de overledenen. De saamhorigheid tussen de teamleden, de (ex) kankerpatiŽnten, hun families en vrienden, en iedereen die wel eens iets met kanker te maken heeft gehad maakt deze dag tot een onvergetelijk evenement waar een lach en een traan met elkaar worden gedeeld.

Naast de 24-uurs wandelestafette zijn er voor jong en oud allerlei activiteiten te beleven. Hoogtepunten zijn de openingsronde met eregasten, de kaarsenceremonie en de slotronde. Tijdens de loop zijn er diverse optredens en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

Om de SamenLoop voor Hoop tot een groot succes te maken, is de organisatie zoekende naar vrijwilligers die het team willen versterken.
Het gaat om de volgende taken:
- Marketing & Communicatie
- Logistiek & Veiligheid
- Sponsoring & Eregasten

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden of (uiteraard vrijblijvend) meer informatie? Dan kun je contact opnemen met voorzitter Frederik Metselaar, via 06-13167343 of cf.metselaar@home.nl

Blijf op de hoogte via Facebook: www.facebook.com/SamenloopVollenhove/?fref=ts

Op de foto v.l.n.r.: Frederik Metselaar, Barry Heetebrij, Lisanne van Stormbroek, Jeanette Heetebrij, Sigriet Zelhorst, Yvonne Jongman, Simon Dragt, Mathijs Timmer.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 23.11.17 | 21.56 UUR


advertentie

Vandaag:
25° | 15°
Meer weer...
Morgen:
25° | 16°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.20567 s