Vrijdag 16.11.18 | 14.31 uur

Voor ieder wat wils op tweede zaterdag van december..

Kerstmarkt Wanneperveen pakt dit jaar groots uit!

Kerstmarkt Wanneperveen (2016)

Kerstmarkt Wanneperveen (2016)© DKN / M. Lolkema

In- en rondom dorpshuis De Wanne te Wanneperveen wordt zaterdag 9 december de jaarlijkse kerstmarkt gehouden. "De organisatie pakt het groots aan. Niet alleen kramen binnen maar ook tenten voor- en achter de Wanne zorgen ervoor dat u zich de hele middag vermaakt", vertelt Michiel Oostenbrink namens de organisatie.

Om 10.00 uur start de kerstbomenverkoop. Om 13.30 wordt de markt geopend middels een optreden van kinderkoor 'De Welnootjes' uit Nijeveen. Vervolgens hangen alle basisschoolkinderen van De Lisdodde een kerstbal in de grote kerstboom, met daarop een kerstwens.

De gehele middag zijn er demonstraties mand vlechten en touwslaan. Boomkunstenaar J.M.Zwaan is aanwezig en zal gedurende de markt met zijn zaag uit een boomstam een bijzonder kunststuk maken.

Verder is er een ruim aanbod aan kleding, bloemstukken, sieraden, en woondesign. Daarnaast worden er tal van lekkernijen verkocht zoals knieperties, oliebollen en erwtensoep.

Daarnaast is er een modeshow met modellen uit Wanneperveen en zorgt fanfare De Wieden voor de muzikale ondersteuning. Kinderen kunnen kaarsen of springtouwen maken of een rondrit maken op een pony. Tevens is er een wintertafereel waar men met de kerstman of een kerstengel op de foto kan.

Na afloop is er een kerstborrel met muzikale begeleiding van Willem Spans.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 20.11.17 | 13.14 UUR
Vandaag:
8° | 2°
Meer weer...
Morgen:
8° | 2°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.47709 s