Zondag 22.07.18 | 18.30 uur

Belangstellenden welkom in Steenwijk

Tweede Kamerlid Henk Nijboer naar Steenwijkerland

De PvdA afdeling Steenwijkerland organiseert op vrijdag 29 september een openbare bijeenkomst met Henk Nijboer. Henk Nijboer gaat onder andere het gesprek en de discussie aan over de rol en de inzet van de PvdA voor de komende jaren, het gasbeleid en het thema bestaanszekerheid. Op 16 juni kon de bijeenkomst met Henk Nijboer niet doorgaan.

Henk Nijboer is Tweede Kamerlid sinds 2012. “De strengste bonuswetgeving van Europa, een harde aanpak van sprinkhaankapitalisten, meer werkgelegenheid en bescherming van onze verzorgingsstaat. Daar heb ik de afgelopen jaren als financieel woordvoerder aan gewerkt en daar wil ik graag mee doorgaan”, zo stelt hij.

Zijn woordvoerderschap zal nu een stuk breder zijn. Dat is aan Henk Nijboer wel besteed. In zijn maidenspeech in 2012 zei hij onder andere het volgende: “Als sociaaldemocraat geloof ik in onze idealen: vrijheid, democratie, rechtvaardigheid, duurzaamheid en solidariteit. Zonder vrijheid is er geen leven. Zonder democratie geen rechtstaat. Zonder rechtvaardigheid regeert willekeur. Zonder duurzaamheid heeft de wereld geen toekomst. En zonder solidariteit ontbreekt fatsoen.”

Henk Nijboer wil graag in gesprek om met de aanwezigen uit de regio om te bespreken hoe hij bovenstaande idealen het best kan bereiken: vrijdag 29 september vanaf 19.30 in de Zuidwester, Gasthuislaan 84, Steenwijk.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 23.09.17 | 14.09 UUR


advertentie

Vandaag:
25° | 15°
Meer weer...
Morgen:
25° | 16°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.22992 s