Dinsdag 14.08.18 | 17.30 uur

Mooiste gondel? 'Dat is toch niet te zeggen!'

Duizenden toeschouwers genieten van Gondelvaart

Gondelvaart 2017

Gondelvaart 2017© H. Prinsen

Indrukwekkende gondels waren te bezichtigen tijdens de gondelvaart op vrijdag 11 augustus in Belt Schutsloot. Het mooie waterdorp stroomde al op tijd vol. Terwijl het publiek rustig een plek opzocht, waren sommige gondelbouwers nog in de stress om op tijd aan de start te komen. Om 20.00 uur ging de 79e editie van start. Elf rondels voeren langs de duizenden toeschouwers die genoten van de creaties.

Aan het begin van de avond voeren de elf gondels naar het zuiden van het waterrijke dorp. Vervolgens voeren de gondels langs de overvolle waterkant weer terug richting de Kleine Belterwiede, waar tevens de jaarlijkse vuurwerkshow op het programma stond.

Ook dit jaar genoot het publiek zichtbaar van de geweldige creaties die de kleine gemeenschap heeft gebouwd in de afgelopen maanden. De gondels waren dit jaar tot in de puntjes afgewerkt. Ook de twee jeugdgondels lieten duidelijk zien dat ze talent in hun mars hadden, originele ontwerpen en een fraaie uitwerking. Ook was er veel waardering voor de drie bloemengondels.

De Gondels liggen zaterdag en zondag in de schutsloot, hier kan iedereen de gondels gratis bewonderen. De uitslagen volgen later, deze zullen ook gepubliceerd worden op d krant van Brederwiede.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 12.08.17 | 11.28 UUR
Vandaag:
22° | 11°
Meer weer...
Morgen:
22° | 11°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.30034 s