Maandag 18.03.19 | 17.12 uur

Gezellig diplomafeest voor kinderen

Afzwemfeest in Zwembad Vollenhove

Afzwemfeest in Zwembad Vollenhove

Afzwemfeest in Zwembad Vollenhove© Zwembad Vollenhove

Woensdag 19 juli was het diploma zwemfeest in zwembad Vollenhove voor de laatste keer dit seizoen. 43 kinderen van zwembad Vollenhove en 10 kinderen van’t Binnenhof te Paaslo, deden dit keer mee. Tijdens de zwemtest van zaterdag, moesten de kinderen de zwemvaardigheid laten zien, woensdag was het grote zwemfeest.

"Tijdens het zwemfeest lieten de kinderen zien hoe zwemveilig ze al zijn, door bijvoorbeeld te drijven en te zwemmen in de golven, een parcours af te leggen of uit de boot te vallen. De kinderen die voor het C-diploma gingen lieten kinderen met een B-diploma zien wat zij allemaal geleerd hadden, hier kwam ook een stukje zelf redden aan te pas. De ouders, grootouders en andere mensen waren erg onder de indruk wat de kinderen allemaal kunnen. Het was deze dag erg warm en aan het eind van het zwemfeest sprongen de zweminstructeurs, ouders en kinderen spontaan in het water, voor een heerlijke afkoeling", vertelt Odile Keuning namens Zwembad Vollenhove.

Diploma A:
Lynde Feenstra, Ruben Wolters, Silke Dijkstra, Shervan Nassan, Jayden Norder, Quinten Doevelaar, Doutzen de Roos,Sofie Bos, Arjan Luc van Smirren, Alexander Dekker, Jules van Heezik, Maaike Jordens en Kayleigh Leibbrand, Zwembad ’t Binnenhof: Tijs Withaar, Hugo Heijser, Sofie Preilipper, Dieke Baring, Nick Schokker en Sil Dingerdis.

Diploma B:
Hein Bakker, Karlijn Hoogstede, Collin Middelhof, Jelte van Wijk, Gerrit Jan Luten, Daan Dijkstra, Hong Ge Xin van Heerde, Tycho Kamphuisen, Jort Thole, Ray de Haas, Melanie Weever, Dionne Schouten, Jannieke van den Berg, Shania Goossens, Luuk Bastiaans, Tess de With, Luuk Dingemanse, Jesse van den Dorpel, Kane van der Linde, Naomi Scheer, Ella de Vries, Jasmijn Bootsma, Annerieke van Baardewijk, Daimy van Gerner, Pim Krol, Joris van Ginkel en Hylke Nauta. Zwembad ’t Binnenhof: Hidde Boerman, Max Eggen, Lyell Weijbenga en Siemen Harsevoort.

Diploma C:
Carlien van den Heuvel, Jayden Wentink en Sander van Engelenhoven.

De zwembadmedewerkers feliciteren alle geslaagden.

In verband met werkzaamheden is het binnenbad in Vollenhove van 24 juli tot en met 4 augustus gesloten. Het buitenbad is geopend van 11:00-17:00 uur en 17:00-17:30 uur voor banen zwemmen. Vanaf 4 augustus is zowel het binnen- als buitenbad geopend.

Voor meer informatie: zwembadvollenhove.nl

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 20.07.17 | 22.28 UUR
Vandaag:
9° | 3°
Meer weer...
Morgen:
10° | 4°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
1.13605 s