Zaterdag 21.07.18 | 10.42 uur

Frontale aanrijding op N50

Man uit Giethoorn (23) omgekomen bij ongeval in Kampen

Bij een ongeval met meerdere voertuigen op de N50 vlak voor de Eilandbrug zijn maandagmiddag 10 juli twee personen om het leven gekomen. Het gaat om een 23-jarige man uit Giethoorn en een 61-jarige man uit Hattem. Beide automobilisten kwamen frontaal met elkaar in botsing. Ook een derde voertuig raakte beschadigd bij het ongeval.

De hulpdiensten kregen omstreeks 14:30 uur melding van de ernstige aanrijding. Naast politie, brandweer en ambulance werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Al snel werd duidelijk dat de komst van dit mobiel medisch team niet meer nodig was.

Door het ongeval ontstond er een file en een verkeerschaos om Kampen. Auto’s die konden keren mochten uit de file, vrachtwagens moesten wachten tot het politieonderzoek en de berging gereed waren. De verkeersongevallendienst kreeg bij het onderzoek assistentie van de luchtvaartpolitie. Vanuit een politiehelikopter werden overzichtsfoto’s gemaakt die later werden overhandigd aan de collega’s op de grond.

Omstreeks 19:00 uur had bergingsbedrijf Wolves de voertuigen van de weg getakeld en afgevoerd en was de berm gesaneerd waarna de afsluiting van de N50 kon worden opgeheven.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 11.07.17 | 11.36 UUR
Vandaag:
25° | 15°
Meer weer...
Morgen:
25° | 15°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.20232 s