RijbewijskeuringsArts in augustus en september

Rijbewijskeuring senioren Steenwijkerland

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 13 en 27 december, 10 en 24 januari en 14 februari in het zorggebouw van Zorggroep Oude en Nieuwe Land, Mr. Zigher ter Steghestraat 9 te Steenwijk.


Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E 42,50, medisch 59,00, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas 59,50. Bent u lid van de Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land, CNV en/of ouderenbond dan wordt er 7,50 korting verstrekt op de 75+ B/E en medisch, C/D/E en Taxipas krijgen 4,50 korting.

Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag gekocht te worden. Het keuringsformulier (Eigen Verklaring) is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).

De verwerking en beoordeling van de Eigen Verklaring door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn welkom.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 02.12.17 | 14.48 UUR


advertentie