Dinsdag 20.03.18 | 14.46 uur

Samen bouwen aan een dementievriendelijk Steenwijkerland

Het Alzheimercafé in Vollenhove gaat weer open!

Woensdag 21 maart 2018 is er Alzheimercafé in Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg in Vollenhove. Deze avond komt wijkverpleegkundige Jolanda Schonewelle van Zorggroep Oude en Nieuwe Land vertellen over wat de wijkverpleegkundige kan betekenen als er sprake of vermoeden is van dementie. Casemanager dementie Patty Jordens is deze avond ook aanwezig.

U bent welkom vanaf 19.00 uur, een kop koffie/thee staat klaar. Aanvang is 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig en er zijn géén kosten aan verbonden. Na afloop staat een hapje en een drankje voor u klaar!

Het Alzheimercafé in Steenwijkerland
Het doel van het Alzheimercafé in Steenwijkerland is samen bouwen aan een dementievriendelijk Steenwijkerland. Het Alzheimercafé is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn meer dan welkom. Het Alzheimercafé Steenwijkerland wordt georganiseerd door de belangenbehartigers van Alzheimer Nederland in samenwerking met Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland en de casemanagers dementie. Meer via informatie via: mantelzorg@sociaalwerkdekop.nl of 0521-745080.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 12.03.18 | 15.02 UUR


advertentie

Vandaag:
9° | 3°
Meer weer...
Morgen:
9° | 2°


TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.8151 s