Dinsdag 20.03.18 | 14.46 uur

Veilig en vertrouwd zwemmen

Zwemschool Nemo opent nieuwe locatie in Steenwijk

ADVERTORIAL Dankzij toenemend succes en een groeiende vraag opent Nemo een nieuwe locatie in Steenwijk. De zwemschool met locaties in Zwartsluis en Wanneperveen, wil met haar speelse, kindgerichte aanpak ook in de regio Steenwijk een welkome nieuwkomer zijn. Zwemschool Nemo heeft reeds veel naamsbekendheid en een hoge klanttevredenheid opgebouwd in de regio Zwartsluis en Wanneperveen. Veel mensen uit Zwolle, Meppel, Giethoorn en Blokzijl vinden de zwemschool. Met haar nieuwe locatie aan de Duivenslaagte 2 in De Bult (Steenwijk) mikt de zwemschool naast aanvragers uit Steenwijk, ook op mensen uit de wijdere omgeving zoals Wolvega, Heerenveen en Westerveld.

Unieke aanpak
Raymond Spijkerman, zwemschooleigenaar, vertelt: "Onze zwemschool onderscheidt zich door speelse zwemles op maat. In groepjes van max. acht kinderen, leren ze ontdekkend zwemmen. Daardoor is er tijdens de les ruimte voor de behoeften van elk kind. De kinderen blijven tijdens het traject in hetzelfde groepje met dezelfde instructeur. Omdat het kind 100% aandacht krijgt, kan het traject snel verlopen."

Veilig en vertrouwd zwemmen
Het nieuwe bad in Steenwijk is gevestigd in Fletcher Hotel De Eese. Het bad heeft een gezellige, frisse uitstraling. De overzichtelijke vorm van het bad biedt de instructeur perfect zicht, zodat ook het ‘Veilig en vertrouwd leren zwemmen’ wordt gewaarborgd.

Gratis proefles en snel starten
Nemo opent vanaf 1 maart de deuren in Steenwijk. Inschrijven is nu al mogelijk. De eerste (proef)les is gratis! Dankzij de korte wachtlijst, kan men snel beginnen. Door de goede ligging (nabij de snelweg) is de bereikbaarheid optimaal. Tijdens de les kunnen ouders plaatsnemen in het restaurant. Zwemles wordt voor iedereen een uitje!

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 06.03.18 | 13.00 UUR


advertentie

Vandaag:
9° | 3°
Meer weer...
Morgen:
9° | 2°


TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.71842 s