Dinsdag 20.03.18 | 14.46 uur

Onderneemster trots op eigen zaak aan Cornelisgracht

Driejarig ‘Fit Giethoorn’ van alle markten thuis!

Daniëlle Schonewille

Daniëlle Schonewille© DKN | R.W.Jansema

ADVERTORIAL Deze maand bestaat sportstudio ‘Fit Giethoorn’ drie jaar. Onderneemster Daniëlle Schonewille blikt met een trots gevoel terug op haar beginjaren en blikt ook vooruit. Daarbij denkt ze ook voorzichtig na over uitbreiding, want steeds meer mensen weten de weg naar de sportstudio aan de Cornelisgracht te vinden.


Schonewille is van jongs af aan al sportief. Beweging is haar met de paplepel ingegoten. “In mijn jeugd was ik actief bij turnvereniging en de voetbalclub in Steenwijk. Al snel besloot ik een opleiding te volgen aan het CIOS in Heerenveen, dé sportopleiding van Nederland.”

Na haar opleiding besloot Daniëlle dat ze verder wilde in de sportwereld. Ze was fanatiek lid bij de atletiekvereniging en de hardloopster verscheen aan de start bij nationale en internationale wedstrijden. Daarnaast begon ze ook aan haar carrière als personal trainer. Een vak waar de Gieterse nu meer dan 25 jaar ervaring in heeft.

Drie jaar geleden besloot Daniëlle voor zichzelf te beginnen: “In het begin twijfelde ik nog, maar ik heb er geen seconde spijt van gehad. Vrijheid en persoonlijk contact met de klant spreekt mij enorm aan”.

Fit Giethoorn is van alle markten thuis op het gebied van beweging. Men kan bij Schonewille terecht voor conditieopbouw, revalidatie en gewichtsverlies. Maar ook de geoefende sporters kunnen uit de voeten met het programma van Fit Giethoorn, met bijvoorbeeld hardlopen of bootcamp. Het laatstgenoemde onderdeel bestaat onder meer uit kracht-, techniek-, en conditieoefeningen. Deze worden zowel in de studio, als in de buitenlucht gehouden.

Liefhebbers kunnen zowel alleen als in groepsverband deelnemen aan trainingen. Tevens organiseert Schonewille teambuildingactiviteiten voor bedrijven, verenigingen en andere groepen. Ook de sfeer speelt een belangrijke rol vindt Daniëlle. “Na een koude training in de buitenlucht wacht er een lekkere kop warme chocomel, ook dat hoort erbij”, vertelt de goedlachse sportliefhebster.

Welzijn van de klant staat hoog in het vaandel. “Als de klant kampt met klachten kunnen deze besproken worden met de fysio in Giethoorn, hier heb ik een goede samenwerking mee”, legt Schonewille uit.

Benieuwd naar wat Daniëlle Schonewille voor u kan betekenen? Bel (06 4879 5698) of mail (fitgiethoorn@gmail.com) voor de mogelijkheden.

Door: De Brederwiedekrant | R.W. Jansema

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 03.03.18 | 19.27 UUR


advertentie

Vandaag:
9° | 3°
Meer weer...
Morgen:
9° | 2°


TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.72853 s