Dinsdag 20.03.18 | 14.46 uur

Clubkas Campagne Rabobank 2018 komt eraan!

Aftellen voor Soli Deo Gloria Sint Jansklooster

Ieder jaar steunt de Rabobank diverse verenigingen en stichtingen door middel van de Clubkas Campagne. Dit jaar verdeelt de bank 100.000 euro aan verenigingen en stichtingen die zich opgeven voor deze actie. S.D.G. Sint Jansklooster is daar één van.

De muziekvereniging uit Sint Jansklooster hoopt door middel van veel stemmen een aardige financiële steun in de rug te mogen ontvangen. Dit geldbedrag wil men dan inzetten voor de aanschaf van muziekinstrumenten ten behoeve van de muziekklassen die onlangs in het leven geroepen zijn. De muzieklessen worden gegeven aan een aantal klassen van basisscholen in Sint Jansklooster en Heetveld.

Vanaf 15 maart kunnen alle leden van de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland stemmen op de deelnemende clubkasacties. "Hoe meer stemmen de actie van Soli Deo Gloria Sint Jansklooster krijgt, hoe meer geld het oplevert voor de muziekvereniging", aldus de vereniging.

De wijze waarop men een stem uit kan brengen wordt rond 15 maart bekend gemaakt. Zodra hierover meer bekend is, wordt dit op de website en de social-mediakanalen van S.D.G. geplaatst.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 26.02.18 | 11.28 UUR


advertentie

Vandaag:
9° | 3°
Meer weer...
Morgen:
9° | 2°


TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.93336 s