Dinsdag 20.03.18 | 14.46 uur

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2018

Debatavond 'Het Weerribben-Wieden Lagerhuis'

Op maandag 5 maart 2018 organiseren KopTop en KHN, in het kader van de aankomende gemeenteraadsverkiezingen, een politieke debatavond 'Het Weerribben-Wieden Lagerhuis'. Belangstellenden zijn welkom in De Strandhoeve (Uiterdijkenweg 59) in Baarlo, van 19.30 – 22.30 uur.

Tijdens deze avond zullen aan de lijsttrekkers van alle deelnemende politieke partijen een aantal stellingen voorgelegd worden aangaande toerisme, horeca en recreatie in de gemeente Steenwijkerland om over in discussie te gaan. Hoe kijken de verschilende politieke partijen aan tegen de toekomst van de Vrijetijdseconomie in de gemeente Steenwijkerland en hoe hebben zij dit opgenomen in hun verkiezingsprogramma’s?

De avond zal in de opstelling van het welbekende VARA – BNN programma ‘Het Lagerhuis’ zijn. Hier is bewust voor gekozen om de discussie zo levendig en interactief mogelijk te houden.

Het belooft een interessante avond te worden waarbij KopTop en KHN hopen dat er een nieuwe brug geslagen kan worden tussen de politiek en de ondernemers om zo voor de komende vier jaar weer een vruchtbare samenwerking te bewerkstelligen. De avond is toegankelijk voor iedereen, zowel leden als niet-leden, en toegang is gratis.

Gaarne opgave van tevoren via: www.koptop.nl of e-mail info@koptop.nl

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 23.02.18 | 08.35 UUR


advertentie

Vandaag:
9° | 3°
Meer weer...
Morgen:
9° | 2°


TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.71943 s