Vrijdag 23.02.18 | 15.09 uur

Op zoek naar onvergetelijke ervaringen in de natuur?

Het Nationaal Park zoekt jeugdbegeleider

Vind je het geweldig om lekker door de natuur in de wijde omgeving van Weerribben-Wieden te struinen? Vind je het leuk om kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 onvergetelijke ervaringen te bezorgen? Heb je tijd en vooral zin actief buiten bezig te zijn? Dan ben jij de jeugdbegeleider m/v die IVN Overijssel zoekt voor het Nationaal Park Weerribben-Wieden.

In Nationaal Park Weerribben-Wieden komen per jaar meer dan 1000 kinderen van de basisscholen uit de verre omgeving van het gebied om een topbeleving te ervaren.

Deze klassen worden ontvangen bij de Bezoekerscentra van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer in St. Jansklooster en Ossenzijl en begeleid door speciaal getrainde vrijwillige jeugdbegeleiders. Ook zijn er twee actieve JeugdNatuurClubs in het Nationaal Park. Dit zijn actieve natuurclubs voor kinderen uit de wijde omgeving van De Weerribben en De Wieden.

Eén woensdagmiddag in de maand ontdekken de kinderen de natuur in het Nationaal Park: van sporen zoeken tot riet snijden en van waterdiertjes bekijken tot en met vogelhuisjes timmeren: alles komt aan bod.

Wil je meer weten? Kijk eens op www.np-weerribbenwieden.nl of op alle sociale mediakanalen van Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 13.02.18 | 17.05 UUR


advertentie

Vandaag:
3° | -4°
Meer weer...
Morgen:
0° | -4°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.63259 s