Vrijdag 23.02.18 | 15.09 uur

Dressuur- en springwedstrijden in de regio

Amazones PSV Vollenhove in de prijzen

Amazones PSV Vollenhove in de prijzen

Amazones PSV Vollenhove in de prijzen© PSV

Leden van Paardensport Vereniging Vollenhove (PS) hebben woensdag én zaterdag deelgenomen aan dressuur- en springwedstrijden in de regio. De midweekse wedstrijd vond plaats in Balkbrug.

Rens Odink
Rens Odink kwam aan de start in de klasse B-AB. Samen met zijn pony Miss Lynn ASG sprong bij het eerste parcours mooi foutloos rond. Met 75 punten voor stijl mocht hij als 4e opstellen tijdens de prijsuitreiking.

Genine van Dalen
Genine van Dalen kwam ook aan de start in Balkbrug. Met haar pony Eikenhorst's Liza heeft ze een constante lijn te pakken in de klasse B-DE. Ook woensdag in Balkbrug ging het goed. Met twee foutloze parcoursen en een tweede prijs in het tweede parcours mocht ze vrijdag terugkomen om de finale te rijden. Met een foutloos basisparcours mocht de combinatie van start voor de barrage. Met een snelle tijd mocht ze daarna de tweede prijs in ontvangst nemen.

Julia Vermue
Julia Vermue kwam ook aan de start in Balkbrug. In de klasse M-C wist ze samen met Bailey een 4e prijs in de wacht te slepen.

Christa ter Meer
Op zaterdag kwam Christa ter Meer aan de start tijdens de Regiokampioenschappen dressuur in Genemuiden. Christa kwam aan de start met My Dream in de klasse B-DE. In een grote groep deelnemers (32 starts) wist Christa op een 12e plaats te eindigen. Door beide juryleden werd haar proef beoordeeld met 189 punten.

Malon Weijs
In de eigen manege werd dressuur gereden. In de klasse BB was er twee keer een eerste prijs voor Malon Weijs met haar paard Wanel. Ze reed 198,5 en 189,5 punten bij elkaar.

Whendy Weijs
Whendy Weijs had haar debuut in de klasse B met Harley. En niet onverdienstelijk! Met 198 en 210,5 punten mocht ze respectievelijk een 3e en een 1e prijs in ontvangst nemen.

Dewie Bredewout
In de klasse L1 werd Dewie Bredewout twee keer 2e met haar paard Handsome Z. Ze reed 197,5 en 198 punten bij elkaar.

Mirthe Bron
Mirthe Bron reed met Fardoe SHS in de klasse L2. Met 193,5 en 199,5 punten mocht ze twee keer een 1e prijs mee naar huis nemen.

Daphne van der Linde
In de gecombineerde klasse M1/M2 kwam Daphne van der Linde aan de start met Buitenstee's Black Rebel. Zij reed naar een knappe 2e plek met 200,5 punten voor haar proef.

Whendy Weijs
Winstpunten waren er voor Whendy Weijs met Colin, Gea Hylkema met Helidensie en Bianca Boekema met Esprit.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 29.01.18 | 07.30 UUR


advertentie

Vandaag:
3° | -4°
Meer weer...
Morgen:
0° | -4°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.62471 s