Vrijdag 23.02.18 | 08.39 uur

COV hoopt opnieuw op bezoekersrecord

Theaterwandeltocht toe aan zevende editie!

Theaterwandeltocht 2016

Theaterwandeltocht 2016 © Wilko Visscher

De Theaterwandeltocht in Sint Jansklooster is zaterdag 28 oktober toe aan de zevende editie. Ook deze aflevering kiest de organiserende Christelijke Oranjevereniging Sint Jansklooster (COV) weer voor een ruim aanbod aan toneel. “Dit jaar zijn er vijftien acts. Naast de corsogroepen zijn er meerdere individuen die dit jaar mee doen. Ook de COV heeft een speciale act ingehuurd”, vertelt Miranda Visscher namens de organisatie.

Sint Jansklooster is een echt wandeldorp. Wie ’s avonds over de wegen rond het dorp rijdt, komt altijd wandelaars tegen. Dat was de begingedachte van de Theaterwandeltocht. De afgelopen editie trok meer dan 1000 bezoekers, een record! Met deze tocht heeft Sint Jansklooster er naast de Kloostermarkt en het jaarlijkse Corso een bijzonder evenement bij. De organisatie hoopt dit jaar opnieuw een bezoekersrecord.

De opzet blijft verder grotendeels gelijk. Voor wie het nog niet weet: de wandeltocht van vijf kilometer leidt in de duisternis langs mooie locaties en onderweg genieten deelnemers van theater en ander vermaak. “Ook dit jaar hebben wij weer een gloednieuwe route uitgestippeld door de omgeving”, vertelt Visscher.

Belangstellenden kunnen tussen 18.30 uur en 20.00 uur vertrekken bij het dorpshuis aan de Monnikenweg in Sint Jansklooster. Onderweg is er koffie, thee of ranja met een versnapering. Deelnemers moeten er rekening mee houden dat een deel van het parcours over onverharde paden gaat. Leden lopen gratis mee, niet-leden betalen 2,50 euro per persoon bij de start.

Vooraf aanmelden is gewenst, dit kan per mail: ac@corsoklooster.nl

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 19.10.17 | 10.13 UUR


advertentie

Vandaag:
3° | -4°
Meer weer...
Morgen:
0° | -4°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.61823 s