Zondag 25.02.18 | 23.01 uur

Ruim dertig jaar lachervaring op het podium!

'Ongemak' in dorpshuis Belt Schutsloot

De cabaretgroep ‘Twee Recht Twee Averecht’ brengt vrijdag 15 september in dorpshuis De Zandbelt te Belt-Schutsloot een avondvullend programma. De groep, bestaande uit vier dames, bestaat al sinds 1983 en verschijnt op het toneel met de voorstelling 'Ongemak'.

"Met een knipoog en een kwinkslag wordt het leven van alle dag op de hak genomen, waarbij serieuze actualiteiten niet uit de weg worden gegaan. De grote lijn van het programma ligt vast, maar geen avond is hetzelfde.", vertelt Hans Verburgh namens de organisatie.

"Actuele en/of plaatselijke gebeurtenissen worden graag uitvergroot. Jong en oud, man en vrouw, kan deze hilariteit waarderen. Alles wordt zelf geschreven, gecomponeerd en de aankleding van het podium, inclusief het licht/geluid wordt door hen zelf verzorgd. Het betreft een volwaardige cabaretvoorstelling, deels in streektaal maar ook goed te volgen voor een Hollander", vult hij aan.

De voorstelling op 15 september begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar bij supermarkt Attent in Belt-Schutsloot of per email op: activiteiten@dezandbelt.nl of per telefoon op nummer 038-3868059 of op de avond zelf aan de zaal, Vaste Belterweg 1 Belt-Schutsloot.


Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 07.09.17 | 20.40 UUR


advertentie

Vandaag:
-1° | -6°
Meer weer...
Morgen:
-2° | -7°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.62639 s