Vrijdag 23.02.18 | 08.39 uur

Fractie hoopt op positieve start van voetbalseizoen!

CDA trekt aan de bel omtrent velden SV VENO

Het voetbalseizoen staat weer op het punt van beginnen. Vele teams zijn al in training en de eerste oefenwedstrijden zijn gespeeld. Echter zijn er ook een aantal verenigingen waar op dit moment niet getraind kan worden. Bij onder meer SV VENO kan op dit moment niet volledig getraind worden, doordat er in de zomermaanden drainage aangelegd is. De CDA fractie van Steenwijkerland stelt hierover vragen aan het college van B&W.

Ook zijn er problemen met het het aanleggen van verlichting. Aangezien de gemeente verantwoordelijk is voor het aanleggen van de drainage en de verlichting, wil de fractie van het CDA Steenwijkerland graag weten hoe dit zo ver heeft kunnen komen.

Daarom wordt door het CDA er aan het college van B&W gevraagd wat de oorzaak hiervan is en of de situatie door middel van betere planning en communicatie voorkomen had kunnen worden.

Ook wil het CDA weten of het college zich ervan bewust is, dat de verenigingen werken met vrijwilligers en dat zij, maar ook de spelers, op deze manier teleurgesteld kunnen raken in de gemeente. Daarnaast is de fractie ook benieuwd of het college het vertrouwen in de gemeente weer wil herstellen bij de verenigingen.

De vragen moeten binnen veertien dagen beantwoord worden door het college, maar het CDA hoopt dat de problemen bij de verenigingen voor die tijd al opgelost zijn, zodat er op een positieve manier aan een nieuw voetbalseizoen begonnen kan worden.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 06.09.17 | 07.06 UUR


advertentie

Vandaag:
3° | -4°
Meer weer...
Morgen:
0° | -4°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.62046 s