Vrijdag 23.02.18 | 08.39 uur

Voor vrouwen die worstelen met hun gewicht

'Vrouwen Vitaal Verder' starten nieuwe training

Dinsdag 19 september is er een gratis informatiebijeenkomst over de training Vrouwen Vitaal Verder. Vanwege de succesvolle resultaten èn de grote belangstelling ondersteunt de gemeente Steenwijkerland nogmaals deze training. Er gaan twee van start, één op de dinsdagavond en één op de donderdagochtend. Per groep is er ruimte voor maximaal acht deelneemsters.

Vrouwen die worstelen met hun gewicht en maar steeds
bezig zijn met eten en diëten zijn van harte welkom. Op deze avond kunnen belangstellenden vrijblijvend kennis maken met de
training 'Vrouwen Vitaal Verder'. De training start op 26 en op 28 september en wordt georganiseerd door drie deskundigen op het gebied van eten, bewegen en anders denken.

Margit Heetebrij: "Als je in gevecht bent met je lichaam leef je in feite niet voluit. Altijd zijn er eerst voorwaarden waar aan voldaan moet worden. En vaak zijn die niet haalbaar of je probeert ze te halen op een niet-helpende manier. Kortom, je kunt nogal verstrikt raken in een negatieve spiraal. En dat hoeft niet langer. Deze training is gericht op kennis, wat is ‘goed’ of ‘gezond’ eten voor jou eigenlijk? Maar ook op beter leren voelen wat je lichaam nodig heeft, lekker bewegen en vooral ook jezelf beter leren kennen d.m.v. creatieve opdrachten".

Meer informatie op www.vrouwenvitaalverder.nl. Belangstellenden kunnen zich opgeven via: mail@vrouwenvitaalverder.nl of bellen met 06-41920709

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 04.09.17 | 13.02 UUR


advertentie

Vandaag:
3° | -4°
Meer weer...
Morgen:
0° | -4°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.62515 s