Vrijdag 20.04.18 | 12.02 uur

CDA100 voor inwoners Steenwijkerland

CDA: 'Denken in kansen voor een sterke gemeenschap'

Donderdagavond 13 juli was volgens CDA Steenwijkerland een boeiende avond. In de Wielewaal te Scheerwolde werd de CDA100 gehouden, inwoners, ondernemers en afgevaardigden van (belangen) verenigingen waren uitgenodigd mee te denken en praten over het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018, zoals dat ook landelijk is gedaan bij het programma voor de Tweede Kamerverkiezingen door middel van de CDA1000.

Met een gevarieerde groep Steenwijkerlanders werden verschillende stellingen besproken over wonen, landingsroute vliegveld Lelystad, kunstgras, cultuur, zwembaden, samenwerking tussen het bedrijfsleven en de sociale dienst, inspraak inwoners en nog veel meer. Bij een aantal stellingen is de mening van de aanwezigen gevraagd door gebruik te maken van een online stemtool op de smartphone.

De organisatie is zeer tevreden met de opbrengst van de avond, mooie discussies, mensen in beweging en ruime input voor het programma. Het CDA hoopte antwoorden te krijgen op de vraag wat nodig is voor een sterke gemeenschap en dat is gelukt!

"De programmacommissie denkt met deze input en met de inbreng van lokaal betrokken CDA-ers een goed programma te kunnen schrijven waarbij gedacht wordt in kansen voor een sterke gemeenschap. Daarnaast staat het CDA altijd open voor aanvullende ideeŽn en houdt men oog voor actuele ontwikkelingen", sluit het CDA af.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 17.07.17 | 07.46 UUR


advertentie

Vandaag:
27° | 6°
Meer weer...
Morgen:
21° | 5°


TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.86389 s