Donderdag 19.04.18 | 16.02 uur

Belangstellenden welkom bij CDA om mee te praten!

Denk mee over de toekomst van Steenwijkerland

In maart 2018 kiest Steenwijkerland een nieuwe gemeenteraad. In de voorbereiding daarop wil het CDA in Steenwijkerland in gesprek gaan met inwoners, ondernemers, verenigingen en andere belangenverenigingen. Daarom organiseert CDA Steenwijkerland op donderdag 13 juli 2017 de CDA 100.

De CDA 100 is geďnspireerd op de CDA 1000 die het CDA vorig jaar in september organiseerde voor de Tweede Kamerverkiezingen. Hieruit kwamen diverse voorstellen die ook overgenomen werden in het verkiezingsprogramma van het CDA.

“We willen dit lokaal ook realiseren”, aldus Ineke de Jong, die samen met een aantal andere CDA leden het lokale verkiezingsprogramma gaat schrijven. “Echter willen wij niet alleen leden vragen om mee te denken, maar ook niet-leden. Mensen die midden in de samenleving staan.”

De thema’s die op die avond besproken zullen worden, zijn wonen, sport, cultuur, burgerparticipatie, sociaal domein, ondernemerschap en landbouw en natuur. “We zullen in gesprek gaan met elkaar aan de hand van diverse stellingen”, aldus Ineke de Jong. “Doet de gemeente bijvoorbeeld voldoende voor ondernemers? Krijgen ouderen de zorg die ze nodig hebben? Hebben meer sportverenigingen kunstgras nodig? Maar ook een onderwerp als het vliegveld Lelystad zal op deze bijeenkomst zeker besproken worden.”

Een deel van de avond zal voor een deel op een interactieve manier gebeuren. Het CDA vraagt daarom mensen die komen om hun smartphone mee te nemen wanneer ze er een hebben. De avond begint om 19.30 uur in De Wielewaal in Scheerwolde, Scheerwolderweg 28.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 07.07.17 | 08.08 UUR


advertentie

Vandaag:
27° | 6°
Meer weer...
Morgen:
27° | 6°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.83491 s