Vrijdag 20.04.18 | 12.02 uur

Divers aanbod artiesten naar de haven

Blokzijl maakt zich op voor Muziekfestival!

Zaterdag 24 juni organiseert de stichting Events Blokzijl haar eerste muziekfestival in Blokzijl. Een keur van artiesten zullen deze dag acte de présence geven waarbij er zeker voor elk wat wils tussen zal zitten.

Het muziekspektakel begint al om 17.00 uur aan de havenkolk met als decor de prachtige oudhollandse geveltjes aan de Bierkade. De artiesten zullen optreden op een drijvend podium wat de locatie van het feest nog meer bijzonder maakt.

De opening van de line-up zal verzorgd worden door Ronnie Ruysdael, ook wel bekend 'als de man met de bakkebaarden'. Deze rasartiest zoekt altijd de interactie met het publiek en zal hij zijn uiterste best doen om de aanwezigen al snel in de polonaise te krijgen.

Ook de in de regio zeer bekende groep Ancora komt naar het voormalige handelsstadje. Hun genre betreft traditionele shantymuziek, Irish folk en pop met een prominente rol voor harmonieuze vocalen. Opvallend is de robuuste sound en een altijd aanstekelijk sfeertje. Zij zullen er daarom zeker voor zorgen dat het publiek uit het dak zal gaan.

Wanneer Stuk TV optreedt zullen er veel jeugdige fans vooraan willen staan. Deze groep maakt sinds 2011 komische filmpjes die een groot publiek trekken, met name onder de jongeren. Inmiddels heeft Stuk TV 1,5 miljoen abonnees op YouTube!

De in Polen geboren Mr. Polska is een artiest die onder de rappers heel populair is. De klein grote man werd eerder de 'meest geretweete rapper van Nederland'.

Frans Bauer behoeft eigenlijk geen introductie en de organisatie is dan ook heel blij deze topartiest aan het publiek te kunnen presenteren. Frans staat natuurlijk bekend als de zanger van het levenslied. Inmiddels hebben fans uit het gehele land en zelfs uit België in de voorverkoop reeds polsbandjes besteld voor dit optreden!

In verband met het uitvallen van Glennis Grace, is de stichting Events Blokzijl er toch in geslaagd een waardige vervanger voor haar te contracteren. Het is de Engelse zangeres en voormalig fotomodel Tina Cousins die met name in de eindjaren negentig grote hits had met "Killing Time" en "Pray". Tina legt zich vooral toe op dancemuziek en wordt speciaal ingevlogen voor dit muziekfestival aangezien ze de avond ervoor nog in Southport bij Liverpool optreedt.

Tussen de optredens van de artiesten zullen de lokale DJ’s Hardez en BlokBeatzz de muzikale ruimtes opvullen. De presentatie op deze dag is in handen van niemand minder dan Lucie de Lange.

Kortom, er is muziek voor jong en oud! Maar er is natuurlijk ook aan de inwendige mens bedacht. Diverse kramen met etenswaren en drinken is aanwezig zodat overal is aan gedacht. Het festival zal om 24.00 uur eindigen.

Er zijn polsbandjes in de voorverkoop verkrijgbaar bij Fint, Yep en COOP in Blokzijl maar ook via mail info@eventsblokzijl.nl.


Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 17.06.17 | 18.47 UUR
Vandaag:
27° | 6°
Meer weer...
Morgen:
21° | 5°


TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.86331 s