Zondag 24.09.17 | 23.02 uur

'Elkaar helpen, overleggen, plannen maken, oplossingen bedenken'

Piratenfeest op Sint Martinusschool Vollenhove

De kinderen die meededen aan het piratenfeest!

De kinderen die meededen aan het piratenfeest!© St. Martinus

Eťn keer per jaar is het groot feest op de Sint Martinusschool in Vollenhove, want dan is het juffen- en meesterdag. Woensdag 14 juni 2017 was er een groot piratenfeest op de Rooms Katholieke basisschool, de kinderen kwamen verkleed naar school en verwenden de leerkrachten. Verdeeld in groepen mochten de kinderen ondermeer een piratenschip bouwen.

"Elkaar helpen, overleggen, plannen maken, oplossingen bedenken. Dit is wat de St. Martinusschool belangrijk vindt mee te geven aan de kinderen", vertelt Jeanette Masteling namens de directie.

Kinderen verdelen onderling de taken en iedereen doet waar hij of zij goed in is. ďIk ben er trots op dat ik samen met mijn vriendje de constructie heb gemaaktĒ, vertelt ťťn van de kinderen. ďEn de anderen in mijn groep werkten aan de detailsĒ. ďKijk, dit is een haaienvangerĒ, legt iemand uit en wijst op een prachtig detail aan de buitenkant van de boot.

Daarnaast hadden de stagiaires van de school een piraten-speurtocht uitgezet door Vollenhove. In groepen mochten de kinderen opzoek naar de piratenschat!

De school blikt terug op een creatief piratenfeest.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 15.06.17 | 10.00 UUR
Vandaag:
18° | 6°
Meer weer...

Notice: Undefined variable: weer2 in /home/digikrant/domains/digitalekranten.nl/public_html/functions.php on line 516

Notice: Undefined variable: tempdag2 in /home/digikrant/domains/digitalekranten.nl/public_html/functions.php on line 516

Notice: Undefined variable: tempnacht2 in /home/digikrant/domains/digitalekranten.nl/public_html/functions.php on line 516
Morgen:
° | °


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver

advertentie