Vrijdag 23.02.18 | 15.09 uur

Bidden voor vervolgde christenen

Nacht van Gebed in Vollenhove

UPDATE Vrijdag 16 juni 2017 wordt op veel locaties in Nederland de Nacht van Gebed gehouden. In de nacht van 16 juni op 17 juni 2017 kan er gebeden worden voor vervolgde christenen. Wie mee wil bidden, kan kiezen voor de hele nacht of voor een deel van de nacht.

Aanslagen in Egypte eisten de levens van zeker 45 koptische christenen. Niet alleen in Egypte is er veel geweld tegen christenen. Tienduizenden christenen in Irak sloegen op de vlucht voor Islamitische Staat. Ze wonen verspreid over de hele wereld. En in Nigeria werden opnieuw meisjes en vrouwen door Boko Haram ontvoerd. Wat is hun toekomst?

"Dit is slechts een greep uit de nieuwsberichten van de afgelopen tijd. Het geweld tegen christenen neemt toe. We kunnen ons nauwelijks voorstellen wat voor impact dit heeft op de lokale kerk. Toch kunnen we een verschil maken in het leven van vervolgde christenen. Landsgrenzen en gevangenismuren belemmeren ons gebed niet! Uw gebed heeft impact op de vervolgde kerk! Bid mee tijdens Nacht van Gebed", zo laat Open Doors weten.

In Vollenhove wordt door de gezamenlijke kerken de Nacht van Gebed gehouden op vrijdag 16 juni vanaf 21.00 uur en de Nacht van Gebed duurt tot 01.00 uur. De Nacht van Gebed is in de Rooms-Katholieke kerk in Vollenhove, Kerkstraat 40.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 14.06.17 | 09.04 UUR


advertentie

Vandaag:
3° | -4°
Meer weer...
Morgen:
0° | -4°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
1.05403 s