Dinsdag 20.03.18 | 14.46 uur

Punterwedstrijd van Giethoorn naar Friesland

Gieterse Punter Bonanza komt er weer aan!

Gieterse Punter Bonanza

Gieterse Punter Bonanza© Ewout Rijkaard

In 2015 werd de eerste Gieterse Punter Bonanza gehouden en dat was een groot succes. Ook dit jaar komt er weer een Gieterse Punter Bonanza aan. De organisatie is plannen aan het smeden voor een nieuwe tocht.

En ook al weet de organisatie de route nog niet precies voor deze tocht, zeker is dat de Bonanza dit keer in Friesland zal zijn: een puntertocht langs prachtige plaatsen.

De Gieterse Punter Bonanza is dit jaar op 9, 10 en 11 juni en vertrekpunt is Giethoorn. Het eindpunt zal ergens in Friesland zijn (de punters zullen worden terug gesleept). Kosten voor deelname is 100,00 euro per punter plus 125,00 euro per bemanningslid.

Punter Bonanza
De Punter Bonanza is een wedstrijd voor iedereen die een zeilpunter heeft (of er één kan lenen). Waar mogelijk zal het parcours zeilend worden afgelegd. Bijzonder is daarbij dat het de organisatie niet gaat om de snelheid. Tijdens de driedaagse wedstrijd zullen de teams diverse opdrachten moeten uitvoeren waardoor niet de snelheid, maar behendigheid, listigheid en teamspirit van doorslaggevend belang zullen zijn om kans te maken op de overwinning.

Het maximale aantal punters is voor 2017 vastgesteld op 25. Het zou maar zo kunnen dat de inschrijving snel vol is, maar zoals afgesproken krijgen de deelnemer van de Punter Bonanza 2015 voorrang bij de inschrijving voor 2017. Dit wil niet zeggen dat je als nieuweling niet mee kunt doen. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons dan even weten. Vul het interesse formulier in via: https://form.jotformeu.com/70414423781351 . Na 2 april wordt bepaald wie er definitief mee kan.


Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 21.02.17 | 12.00 UUR
Vandaag:
9° | 3°
Meer weer...
Morgen:
9° | 2°


TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.74616 s