Dinsdag 20.03.18 | 14.46 uur

Bullmastiff Olli staat model

Nieuw huismerk hondenvoeding bewaarbox

Alette Holman zet Olli op de foto

Alette Holman zet Olli op de foto© Dier All-in

ADVERTORIAL Dier All-in XXL in Vollenhove denkt altijd graag mee met de klanten. Ook nu weer is er een product speciaal gemaakt omdat klanten hier veel plezier van hebben.

"We hebben nu een nieuwe huismerk doos voor hondenvoeding. We zijn heel trots op dit product en waren ook heel trots dat we dit product konden overhandigen aan Kimberly Pit. Haar hond Olli, een bullmastiff, stond model en is nu te vinden op de bewaardoos met hondenvoeding", vertelt Henk van Benthem.

Waarom een bewaardoos voor hondenvoeding? "Er is veel vraag naar deze unieke bewaardoos, het wordt als zeer prettig ervaren. Ons huismerk hondenvoeding is gemaakt met natuurlijk ingrediŽnten. Het is een handige bewaarbox."

Wat maakt het huismerk hondenvoeding van Dier All-in nu zo speciaal? Dit product is vooral graanvrij. "Veel hondenvoedingmerken gebruiken veel granen en dat is nu juist wat een hond niet wil! Daarom zit er in ons product hoog gedroogd vlees of vis. Zo is de zalmvariant steeds meer in trek bij onze klanten", vult Henk van Benthem aan.

En omdat gemakt de mens dient, kunnen klanten via de website van Dier All-in een abonnement op hondenvoer aanvragen. Klanten kunnen hierbij zelf aangeven welke frequentie nodig is en het product komt dan automatisch per post.

Olli werd op de foto gezet door Alette Holman Fotografie.

Voor meer informatie zie: www.dierallin.nl

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 20.02.17 | 11.50 UUR
Vandaag:
9° | 3°
Meer weer...
Morgen:
9° | 2°


TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.72843 s