Vrijdag 23.02.18 | 15.09 uur

van concurrentie naar samenwerking

Info Avond Nationaal Zorgfonds in Vollenhove

In Het Lokaal Vollenhove wordt op donderdag 16 februari 2017 een interactieve informatie avond gehouden over het belang van een Nationaal Zorgfonds zonder eigen risico.

Er zijn landelijk acties gaande en inmiddels steunen een kwart miljoen mensen dit burgerinitiatief. Volgens Transition Town Vollenhove wordt het tijd dat men in Den Haag doorkrijgt dat het niet zo kan zijn dat de miljarden euro’s winst in de zakken verdwijnt van de vier grote zorgverzekeraars en dat mensen die ziek zijn een boete moeten betalen van € 385,--, dat ‘eigen risico’ genoemd wordt.

Het Nationaal ZorgDebat vindt plaats op zaterdag 18 februari op het Malieveld in Den Haag. Voor meer informatie www.nationaalzorgfonds.nl.
Jimmy Dijk is één van de campagneleiders in deze regio en geeft op diverse plaatsen belangeloos informatie avonden. Hij is uitgenodigd om in Vollenhove over de inhoud en onderbouwing van het Nationaal Zorgfonds te vertellen. Geen concurrentie tussen zorgverzekeraars die ten onder gaan aan bureaucratie en wantrouwen naar elkaar. Maar samenwerken in één Nationaal Zorgfonds, waarin eerlijk delen en eigen keuzevrijheid een belangrijke rol speelt. Een goed basispakket voor iedereen zonder eigen risico. Want ziek zijn is geen keuze, het kan iedereen overkomen.

Meer over deze informatie avond in Het Lokaal Vollenhove is te vinden op www.transitiontownvollenhove.nl of mail info@transitiontownvollenhove.nl.


Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 10.02.17 | 15.31 UUR
Vandaag:
3° | -4°
Meer weer...
Morgen:
0° | -4°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.61999 s