Donderdag 19.04.18 | 16.02 uur

Documentarie 'Fed up'

Filmavond bij Transition Town Vollenhove

Op donderdagavond 19 januari wordt er in Het Lokaal, op de eerste verdieping van het pand De Voorpoort in het centrum van Vollenhove een filmavond gehouden. De avond begint omstreeks 19.30 uur.

De documentaire “Fed Up” geeft een nieuwe kijk op vele jaren van misleidende informatie door de voedingsindustrie en de farmaceutische industrie. Het gaat over de voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen, toegevoegde suikers, verwerkte maaltijden en gesponsorde diëten. Voor alle niveaus van de samenleving. Een aanrader!

Toelichting door de filmmakers:
“De documentaire claimt, iets wat niemand zal verbazen, dat de fastfood-ketens en de makers van verwerkte voedingsmaaltijden meer suiker hebben toegevoegd aan “vetarm” voedsel om ze beter verteerbaar te maken. De toename van suiker is niet alleen een probleem voor lage-inkomensgroepen, die vaak worden geassocieerd met voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen, maar voor alle niveaus van de samenleving”.

De avond begint om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Vanaf 19.15 staat de koffie klaar en er wordt een kleine bijdrage gevraagd. Ingang via de zijdeur van het pand aan de Bisschopsstraat 73.

Er wordt gelegenheid geboden om met elkaar van gedachten kan wisselen over dit onderwerp. Meer informatie : www.transitiontownvollenhove.nl
Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 17.01.17 | 20.23 UUR
Vandaag:
27° | 6°
Meer weer...
Morgen:
27° | 6°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.87882 s